Majbrit og Erik Ginnerskov

Æbleskiver

Det skal du bruge til dej:

Tilbehør


Sådan gør du:
Pisk først æggehviderne stive. Pisk derefter æggeblommer, sukker, mælk sammen.
Tilsæt hvedemel og bagepulver, og rør det, til det er jævnt.
Bland de piskede æggehvider i.
Æblerne skrælles. Er æblerne små, deles de hver i 10 både og kernehuset fjernes. Er det et stort æble, deles det i 10 både, der halveres.

Bag æbleskiverne i en god varm æbleskivepande, hvor der først er smeltet en kaffeskefuld smør i hvert hul for hver æbleskive.
Efter ca. ½ minut lægges en æblebåd i æbleskiven.
Vend æbleskiverne med en gaffel eller en tynd strikkepind (uden plastbelægning).

Server æbleskiverne varme med syltetøj og sukker.

Valid XHTML og CSS / Copyright © Erik Ginnerskov 1999 - 2017