Majbrit og Erik Ginnerskov

Lakseruller med rejer

Portionen er beregnet på 4 personer.

Det skal du bruge:

Til røræg:
  • 2 æg
  • 2 spsk mælk
  • 1 tsk margarine
  • ½ tsk salt
  • 1 knivspids friskkværnet peber
Lakseruller:
  • 300 g ferskrøget laks - 8 skiver
  • 200 g rejer
  • 16 stængler hvide asparges - ca. 10cm.
  • grøn dild

Sådan gør du:

Røræg
Rør æg, mælk, salt og peber sammen. Smelt margarinen på en pande. Hæld æggemassen på panden og rør rundt indtil æggemassen er stivnet. Tag panden af varmen og hæld røræggene over i en skål.
Lakseruller
På hver skive laks lægger du 2 asparges og 6-8 rejer. Ruld laksen sammen om rejer og asparges og læg rullen med samlingen nedad på et fad.

Pynt med røræg og fintklippet grøn dild.

Valid XHTML og CSS / Copyright © Erik Ginnerskov 1999 - 2017