Majbrit og Erik Ginnerskov

Ungarsk gullash

Tilberedningstid ialt: 2 timer
Arbejdstid: 40 min
Ingredienser til 4 pers.

Det skal du bruge:

Sådan gør du:

Løgene og hvidløgene pilles og skæres i terninger.

Skær kødet i ret store terninger.

Olien varmes op i en gryde ved middel varme. Steg løgene i olien, til de er gyldenbrune.

Paprika tilsættes sammen med hvidløg og timian og steges kort. Så kommes ca. 1 dl vand i.

Kødet tilsættes, der krydres med salt og peber og der røres. Når kødet er brunet af, tilsættes de hakkede tomater.Skru ned for varmen, når det kommer i kog og læg låget på. Lad det simre. Hvis det koger helt ind så tilsæt lidt vand.

Efter godt ca. 1½ time er kødet næsten færdigt. Dæk gullashen med vand. Efter ca. 15 min. simren jævnes sovsen og den tilsmages med salt, gullashen er færdig.

Serveres med kartoffelmos.

Valid XHTML og CSS / Copyright © Erik Ginnerskov 1999 - 2017